Hygiëne advies

Geplaatst op

Keuze uit heel veel producten

Persoonlijke hygiëne, schuimdesinfectie, krattenwassers, geïntegreerde reinigingssystemen en hygiëne trainingen. In deze diensten, producten en systemen zijn vele mogelijkheden. Welke heeft u nodig?

Het is belangrijk dat u de juiste applicaties voor uw bedrijf aanschaft. Er zijn tal van mogelijkheden welke waarschijnlijk geschikt zijn voor uw situatie.

Het gebruik van de juiste producten is cruciaal. Wij kunnen u hier in adviseren.

persoonlijke-hygiene-advies-bedrijven-germstar
Het gebruik van de juiste producten is cruciaal.

Advies op maat

In de praktijk komt het vaak voor dat de klant niet goed is ingelicht en dat de leverancier een product levert welke mogelijk niet voor de organisatie geschikt is. Blue Mammoet vindt het belangrijk om in een persoonlijk gesprek de situatie te bespreken en de locatie te bezichtigen om een een goed beeld te krijgen. Zo kan er gericht advies gegeven worden op de wensen van de klant en de bijhorende praktijksituatie.

persoonlijke-hygiene-advies-bedrijven-ontsmettingsmat
(Een ontsmettingsmat kan een oplossing zijn.)

Hygiënesluizen zeer effectief

Hygiënesluizen zijn een effectief hulpmiddel om de hygiëne af te dwingen binnen de organisatie, waar hygiëne de hoogste prioriteit heeft.

Blue Mammoet kan u begeleiden in de aanschaf van de juiste producten voor uw organisatie, van eenvoudige ontsmettingszeep tot geavanceerde hygiënesluizen..

persoonlijke-hygiene-advies-bedrijven-hygienesluis
Een hygiënesluis kan zeer effectief zijn.

Advies én training

Naast de producten heeft Mammoet een aantal hygiënetrainingen ontwikkeld welke interessant voor uw bedrijf en personeel kunnen zijn.

Goed professioneel advies neemt al veel werk voor u uit handen. Het is dan ook altijd raadzaam u goed te laten voorlichten en een eventuele aankoop te laten begeleiden.

Wilt u meer informatie?

Velden met een * zijn verplicht