VSR inventarisatie

Geplaatst op

schoonmaak-inspectie-vsr-inventarisatieOm VSR-controles uit te kunnen voeren, dient voorafgaande aan de controles éénmalig op elk object een ‘VSR-inventarisatie’ uitgevoerd te worden. Aansluitend kan dan op elke locatie een VSR-controle uitgevoerd worden.

De inventarisatiestaat van het gebouw.

Alle ruimtes binnen uw bedrijf worden in kaart gebracht. Zo krijgen we overzicht en inzicht in het object en kunnen we verder aan de slag. Per categorie wordt een lijst gegenereerd met ruimten die vervolgens gebruikt wordt bij het vaststellen van het aantal beoordelingseenheden en bij het bepalen van de steekproef:

schoonmaak-inspectie-vsr-kms-kwaliteitmeetsysteem

De inventarisatiestaat van de ruimten.

We definiëren een lijst met elementen die gebruikt wordt voor het vaststellen van het maximaal aantal foutmogelijkheden (MAF-waarde). Onder het maximaal aantal foutmogelijkheden wordt verstaan: het aantal fouten dat gemiddeld per beoordelingseenheid gemaakt kan worden.

Deze lijst met ruimten en elementen zal vervolgens de basis vormen om in het vervolg VSR-KMS inspecties te kunnen uitvoeren. Zonder een VSR-inventarisatie kan er geen VSR-KMS inspectie plaatsvinden.

 

vsr-logo-blue-mammoet-hygieneWilt u meer informatie?

Onze gediplomeerde inspecteurs helpen u graag verder.

Velden met een * zijn verplicht